BalatonBike365 Fest – Általános információk és programterv

BalatonBike365 Fest – Általános információk és programterv: (Figyelem: minden program INGYENES!)

INGYENES futamokkal vár minden kerékpárost  2022. június 11-12-én az 1. BalatonBike365 Fest

Első alkalommal kerül megrendezésre a Balaton körül több helyszínen, de azonos időben a BalatonBike365 Fest kétnapos kerékpáros fesztivál, mely a gyerekektől a családi túrázókon át, egészen a felnőtt kerékpárversenyzőkig kínál különböző izgalmas bringás programokat.

A Magyar Kerékpáros Szövetség az általa megvalósított  BalatonBike365 fejlesztési projekt lezárásaként rendezi meg az eseményt, melynek minden futamára INGYENES a nevezés. A futamok létszáma limitált, a nevezés pedig előzetes regisztrációhoz kötött.

A BalatonBike365 fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben valósult meg, mintegy 800 km-nyi kerékpározható út kitáblázásával és hálózatba rendezésével, a hozzá tartozó (6 idegen nyelven is beszélő) honlap és applikáció létrehozásával, három kerékpáros szolgáltató központ megépítésével, valamint 24 darab kerékpáros pihenő telepítésével.

A terepi kerékpározás kedvelőit két teljesítménytúra is várja, június 11-én a Balatontól délre, míg június 12-én a Balatontól északra eső csodálatos erdőkben gravelezhetnek a jelentkezők. Az országúti kerékpárosok június 11-én, Keszthelyen és környékén próbálhatják ki a BalatonBike365 aszfaltos útvonalait, a befutó a meredek rezi hegytetőn kap helyet.

A futamok résztvevői a rajtcsomagban ajándék BalatonBike365 kulacsot kapnak, a versenyek résztvevőit több korcsoport kategóriában is díjazzák a szervezők.

A családi túrázókat könnyű útvonalakon várják mindkét napon, Balatonfüredről, Keszthelyről és az Aliréti vadászháztól is indulnak túrák. Szintén a teljes hétvégén kipróbálható lesz egyszerre három helyszínen is a gyerekeknek szóló kerékpáros ügyességi pálya, ahol bukósisakot és kerékpárt is biztosítanak a szervezők.

Az összes futam és program részletes információja, valamint az internetes előnevezési felület elérhető a www.balatonbike365fest.hu oldalon.

2022.06.11., szombat:

Déli-régió:

Nyugati régió:

Északi-régió:

2022.06.12. , vasárnap:

Déli-régió:

Nyugati régió:

Északi-régió:

Menü